Škola vo firme má znova zatraktívniť remeslá - Petková, Zuzana
Príprava zákona o duálnom vzdelávaní, ktorý má nevyhovujúci systém stredného odborného školstva opraviť. Iniciatíva Rakúskej obchodnej komory v regióne okolo Nitry. Záujem len o odbory s maturitou. Zo zákona vyplývajúce daňové úľavy pre firmy, ktoré sa do systému zapoja. Nemecký model. Motivujúca štátna podpora. Ako má fungovať duálne vzdelávanie.