Účtovná závierka podnikateľov účtujúcich v sústave jednoduchého účtovníctva za rok 2014 - Adamíková, Monika
Na konci účtovného obdobia je účtovná jednotka povinná zostaviť účtovnú závierku, ktorej súčasťami v jednoduchom účtovníctve sú výkaz o majetku a záväzkoch a výkaz o príjmoch a výdavkoch.