Reálna konvergencia Slovenska k EÚ a krajinám V4 - Valach, Matej
Približovanie sa Slovenska k EÚ a krajinám V4. Približovanie – konvergenciu hodnotíme na základe zvolených ukazovateľov, ktorými sú: celková zamestnanosť, HDP per capita v parite kúpnej sily a pomer cenových hladín.