Zmeny v daňovom priznaní k dani z príjmov právnickej osoby za rok 2014 - Horniaček, Peter
Zmeny v zákone č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v z. n. p., ktoré boli prijaté jednotlivými novelami, si vyžiadali úpravy tlačiva daňového priznania k dani z príjmov právnickej osoby za zdaňovacie obdobie 2014. Vzor DP PO bol ustanovený opatrením MF SR z 12. novembra 2014 č. MF/14317/2014-721 a spolu s týmto opatrením bol uverejnený vo Finančnom spravodajcovi č. 11/2014. V tomto čísle Finančného spravodajcu bolo súčasne uverejnené aj poučenie na vyplnenie DP PO a vzor potvrdenia o podaní DP PO. Vzor tlačiva DP PO spolu s poučením je uverejnený na webovom sídle ministerstva financií v časti Financie – Finančný spravodajca a tiež v časti Dane, clá a účtovníctvo – Priame dane – Dane z príjmu – Vzory tlačív.