Online informačné zoznamy Finančného riaditeľstva SR, týkajúce sa DPH - Válek, Juraj, 1981-
Pre zistenie potrebných informácií Finančné riaditeľstvo Slovenskej republiky poskytuje informačné zoznamy, ktoré sú rozdelené do skupín – online informačných zoznamov, informačných zoznamov na stiahnutie a sprostredkovaných informačných zoznamov. Medzi online informačné zoznamy, ktoré sa bezprostredne týkajú DPH patria Zoznam daňových subjektov registrovaných pre DPH, Zoznam platiteľov DPH, u ktorých nastali dôvody na zrušenie registrácie pre DPH a Zoznam vymazaných platiteľov DPH.