Predčasné ukončovanie náhradnej rodinnej starostlivosti v Slovenskej republike - Fico, Milan
Využívanie služieb sociálnoprávnej ochrany, charakteristiky a sociodemografické ukazovatele prijatých detí a náhradných rodín. Lepšie nastavenie potrieb detí žijúcich mimo svojich pôvodných rodín. Identifikácia problémov a zhrnutie.