Inspekce kvality poskytování sociálních služeb v České republice v období 2012−2014 - Sládek, Miloš
Kvalita poskytovania sociálnych služieb v Českej republike a jej zaisťovanie systémom inšpekcie. Systémové zmeny a prevod predmetnej agendy v roku 2012 na krajské pobočky Úradov práce ČR. Zhodnotenie trojročného pôsobenia.