Novela zákona o účtovníctve účinná od 1. januára 2015 - Adamíková, Monika
Národná rada Slovenskej republiky dňa 30. októbra schválila zákon č. 333/2014 Z. z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v z. n. p. a ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré zákony. V Čl. IV tohto zákona sa s účinnosťou od 1. januára 2015 mení a dopĺňa zákon č. 431/2002 Z. z. o účtovníctve v z. n. p.