Výpočet čistej mzdy zamestnanca v roku 2015 - Kušnírová, Jana, 1977-
Od januára tohto roka výpočet čistej mzdy zamestnanca okrem základných faktorov ovplyvňuje aj nová skutočnosť. Samotná výška hrubého mesačného príjmu zamestnanca určuje výšku jeho čistej mzdy. Rozdielny výpočet čistej mesačnej mzdy spôsobí odpočítateľná položka zo zdravotných odvodov pre nízko zarábajúcich zamestnancov.