Malé a stredné podniky - hlavný aktér pri vytváraní pracovných miest a prosperity krajiny - Bukovová, Sylvia, 1959-
Vývoj percentuálnej miery nezamestnanosti v krajinách V4 a na Slovensku v rokoch 2010 - 2013. Zamestnanosť a aktívna politika trhu práce, nástroje. Európska stratégia zamestnanosti. Úloha MSP v oblasti zamestnanosti a porovnanie zamestnanosti MSP v SR a EÚ. Porovnanie podnikov podľa počtu zamestnancov na Slovensku. Porovnanie zamestnanosti podľa veľkostných kategórií podnikov v EÚ a SR.