Hodnotenie stavu zodpovedného podnikania na Slovensku a predpokladateľné trendy jeho vývoja - Dubcová, Gabriela, 1968-
Synergické hodnotenie najdôležitejších skutočností v oblasti ZP na Slovensku, prezentácia modelu systému zodpovedného podnikania existujúceho v SR. Odporúčania na zlepšenie stavu zodpovedného podnikania. Predpokladané trendy vývoja zodpovedného podnikania. Základné trendy zodpovedného podnikania a udržateľného rastu. Ťažiskové trendy ZP.