[Behaviorální finance a chování investorů na finančních trzích] - Čámský, František
Recenzia na monografiu, ktorá sa zoaoberá komplexným rozdelením a zatriedením jednotlivých odchýlok od racionálneho správania, s uvedením konkrétnych príkladov, ktoré čitateľa prinútia zamyslieť sa nielen nad tým, ako sa správajú investori na finančných trhoch ale ako sa správa on sám v bežnom živote.