Identifikácia klastrov a klastrových iniciatív na Slovensku prostredníctvom lokalizačného koeficientu - Gajdová, Denisa, 1977-
Klastre, základné charakteristiky klastrov, výhody klastrovania pre podniky. Klastre a klastrové iniciatívy na Slovensku, metódy identifikácie. Analýza potenciálu jednotlivých regiónov (krajov) Slovenska pre tvorbu klastrov v oblastiach: poľnohospodárstvo, lesníctvo a rybolov, priemysel, stavebníctvo. Vývoj koeficientu lokalizácie. Vhodnosť regiónov pre tvorbu a existenciu klastrov.