Opodstatnenosť nehmotného majetku pri tvorbe hodnoty podniku a jeho využívanie v podnikateľskej činnosti - Križan, Martin
Nehmotný majetok a duševné vlastníctvo - príbuzné, nie totožné pojmy. Nehmotný majetok a a jeho význam v podnikateľskej činnosti. Pohľad ako sa menila štruktúra majetku (hmotný a nehmotný majetok) podnikov za posledné tri desatročia. Zdroje hodnoty podnikov v súčasnosti. Zastúpenie zložiek nehmotného majetku v podnikateľskej činnosti SR. Dôvody, ktoré vedú podniky k využívaniu nehmotného majetku v podnikateľskej činnosti. Investície do nehmotného majetku v budúcnosti.