Vzrastá počet reštrukturalizácií podnikov na Slovensku - Jánošová, Veronika, 1953-
Vývoj počtu povolených reštrukturalizácií v SR podľa krajov (2013-2014). Povolené reštrukturalizácie za tri štvrťroky boli najviac v sekcii veľkoobchod, maloobchod, oprava motorových vozidiel, priemyselná výroba a stavebná činnosť.