Ukazovatele výkonnosti a finančnej stability firmy - praktický príklad - Tučníková, Daniela
Príklad, ktorý prezentuje výpočet a ekonomickú interpretáciu ukazovateľov výkonnosti. Zaoberá sa tradičnými ukazovateľmi, t.j. ukazovateľmi vychádzajúcimi z účtovných údajov. Vstupné informácie zachytávajú skrátené formy výkazov.