Ako financovať nové podnikanie? - Šrenkel, Ľudovít
Možnosti pre začínajúcich podnikateľov pri získavaní finančných zdrojov potrebných na štart vlastného podnikania. Charakteristika a zdroje, ktoré využívajú začínajúci podnikatelia na rozbeh podnikania.