Dotácie na zamestnávanie mladých ľudí - Šrenkel, Ľudovít
Podpora firiem zamestnávajúcich mladých ľudí, ktorí si nevedia nájsť prácu. Forma a podmienky pre získanie finančného príspevku od štátu na podporu vytvárania pracovných miest pre mladých nezamestnaných.