House Prices and Household Debt in the Euro Area - Gertler, Ľubomíra, 1977-
Vzťah zadlženosti domácností a cien bytov skúmaný na základe analýzy panelových dát. Zmena vzťahu ukazovateľov po kríze r. 2008 vzhľadom na dlhodobosť vzťahu a malú vzorku dát.