Growth-returns Nexus: Evidence from Three Central and Easter European Countries - Lyócsa, Štefan, 1982-
Potvrdená Grangerova kauzalita v Česku, Maďarsku a Poľsku v období 1996-2012. Použitím korelácie sa znázorňuje oslabenie vzťahu v krízových rokoch.