Aké faktory zvažovať pri výbere právnej formy podnikania? - Šrenkel, Ľudovít
Výber právnej formy je jednou z najdôležitejších právnych rozhodnutí pri štarte podnikania. Kritériá podľa akých sa orientovať. Jednotlivé faktory, ktoré výber právnej formy ovplyvňujú.