Outsorcing e-business activities - Szivósová, Mária, 1958-
Význam a nevyhnutnosť IT v podniku. Ariba Spend Management: riešenia pre spotrebiteľa aj výrobcu. Manažment hotovosti peňažných prostriedkov.