Švajčiarsky bankový raj padá k zemi - Makarová, Xénia
Zverejnenie praktík švajčiarskej pobočky banky HSBC. Vyhýbanie sa daniam v rodných krajinách klientov. Niekoľko desiatok účtov prepojených na Slovensko. Prečo začali ľudia ukladať peniaze do neutrálneho Švajčiarska. Status bankového tajomstva. Voľnejšie pravidlá. Pravidlá Európskej únie o zdaňovaní zahraničných účtov.