Úspešné crowdfundingové kampane vo svete - Šrenkel, Ľudovít
Crowdfunding je financovanie projektov prostredníctvom predobjednávok, prípadne drobných finančných príspevkov od širokej verejnosti. Forma spoločného financovania, keď sa investormi stávajú budúci klienti.