Recept na návykové produkty - Garaj, Patrik
Nir Eyal - autor, konzultant a pedagóg pohybujúci sa na rozmedzí psychológie, technológií a biznisu a jeho kniha Hooked (chytení na háčik). Ako chytiť zákazníka na háčik a vytvoriť u neho návyk. Štvorstupňový proces, ktorý osvetľuje chytanie používateľov na háčik. Pozitívna závislosť.