Manažment rizika a Six Sigma - Rybárová, Daniela, 1967-
Základné vymedzenie systému manažérstva rizika a systému zlepšovania podnikových procesov využívajúceho metodiku Six Sigma. Prepojenie oboch systémov a možnosť doplnenia systému kvality v podnikoch práve o tieto dva systémy.