Identifikácia kľúčových pracovných miest ako výsledok personálneho auditu v organizácii - Szarková, Miroslava, 1951-
Súčasné problémy na trhu práce v oblasti predaja pracovných miest v SR. Nové prístupy k vymedzeniu kľúčových pracovných miest. Analýza výsledkov personálnych auditov.