Emission Discharge Permits, Ambient Concentrations, and a Margin of Safety: Trading Solutions with a Computer-assisted Smart Market for Air Quality - Willett, Keith
Model minimalizácie nákladov. Metóda "smart trhu" riadeného počítačom ako riešenie elektronického oceňovania. Činitele bezpečnosti smart trhu a sústava pravidiel pre emisné kvóty.