Daňové priznanie - Slaninková, Katarína
Kto je povinný podať daňové priznanie, výnimky z podávania, typy a náležitosti daňového priznania. Príjmy, ktoré nie sú predmetom dane. Daňová rezidencia. Smrť daňovníka.