Udržateľný rozvoj pred a po vstupe SR do EÚ - Kollár, Vojtech
Slovenská republika pred vstupom do EÚ. Prezentácia vybraných ukazovateľov ekonomického rozvoja v predvstupovom procese SR do EÚ a po vstupe SR do EÚ a vybraných faktorov s dosahom na kvalitu životného prostredia a faktorov odpadového hospodárstva s ich dopadom na udržateľný rozvoj.