Inovácie v službách v kontexte inteligentnej špecializácie a ich meranie - Kubičková, Viera, 1970-
Východiskové predpoklady inteligentnej špecializácie služieb. Teoretické a exaktné fakty, ktoré určujú pôsobnosť ekonomiky služieb v slovenskej ekonomike. Dôležitosť inovácií v službách pre inteligentnú špecializáciu ekonomiky smerom k posilneniu produkcie služieb ako ekonomického zázemia na intenzívny a inteligentný rast SR.