DPH a služby prijaté zo zahraničia - Kuceková, Milada
Prijatím služby od zahraničného dodávateľa prijíma slovenský odberateľ niekedy aj povinnosť zdanenia služby v tuzemsku. Kto je povinný zdaniť prijatú službu a aké ďalšie povinnosti z toho vyplývajú.