International trade in conflict minerals: solutions for the EU regulatory framework - Silná, Zuzana
Regulačné rámce OECD a Európskej komisie pre spravodlivé rozdeľovanie konfliktných zdrojov. Analýza právnych návrhov regulácie a implikácie v EÚ zabezpečujúca medzinárodnú kompatibilitu rámca.