Oceňovanie majetkových cenných papierov a podielov reálnou hodnotou - Bednárová, Beáta
Charakteristika majetkových cenných papierov a podielov a analýza ich prvotného a následného oceňovania podľa národnej právnej úpravy účtovníctva.