Are Slovak organizations prepared for managing new generation of employees? - Blštáková, Jana, 1980-
Revolúcia v štruktúre pracovných miest na Slovensku. Vnímanie aktuálnych výziev v udržateľnom riadení ľudských zdrojov (HR) v kontexte sociologických a demografických zmien v spoločnosti. Schopnosť HR špecialistov identifikovať zmeny a prispôsobiť sa požiadavkám trhu. Pripravenosť slovenských podnikov na trendy v riadení ľudských zdrojov. Korporátna kultúra a strategické partnerstvá.