Účtovné podvody vo vzťahu k účtovnému systéme - Kubaščíková, Zuzana, 1982-
Vzťah medzi účtovnými podvodmi a účtovnými systémami. Klasifikácia bilančných podvodov. Podvody charakteristické pre anglo-americký systém účtovníctva a pre kontinentálny systém účtovníctva.