Daňové dôsledky reťazových obchodov vo vzťahu k DPH - Kuceková, Milada
Vymedzenie základných princípov vzniku daňovej povinnosti vo vzťahu k DPH pri reťazových obchodoch medzi subjektami z členských štátov EÚ. Špeciálny prípad reťazového obchodu - trojstranný obchod.