Ako demokratizovať ekonomiku - Lehuta, Michal
Podpora kolektívneho vlastníctva výrobných prostriedkov zamestnancami formou družstiev. Družstvá na Slovensku. Rozhodovanie v družstvách. Populárnejšie akciové spoločnosti. Úspešná baskická družstevná skupina Mondragon Corporation. Orientácia na krátkodobé výsledky vo firmách. Odbory vo vedení.