Ekonomicko-právní aspekty majetkových a kapitálových akvizic z pohledu oceňovatele - Kislingerová, Eva
Význam aktuálnej regulácie fúzií a akvizícií v Českej republike. Jej vplyv na transakčné oceňovanie z daňového, účtovného a ekonomického pohľadu.