Stability of the "Returns - growth" Relationship in G7: The Dynamic Conditional Lagged Correlation Approach - Lyócsa, Štefan, 1982-
Výnosnosť akciových trhov a dopady pre ekonomický rast. Úroveň korelácie ukazovateľov a volatilita trhu.