Lokalizácia logistických objektov - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Voľba optimálnej lokalizácie objektov sa týka všetkých miest v logistickom reťazci, kde sa vyrábajú a skladujú výrobky. Umiestnenie distribučných skladov. Vplyv prepravných nákladov na lokalizáciu skladu. Ekonomika skladovania. Analýza celkových nákladov. Lokalizačné modely.