Vykazovanie zásob pri komisionárskom predaji u komisionára - Parajka, Branislav, 1981-
Komisionársky predaj - pojem. Komisionárske zmluvy. Účtovanie komisionárskeho predaja zásob. Problematika účtovania komisionárskeho predaja zásob. Účtovné zobrazenie komisionárskeho predaja u komisionára.