Rómska komunita mesta Revúca - Šefranová, Patricia
Informácia o histórii vývoja počtu obyvateľstva, lokalizácii súčasného osídlenia a problematika vzdelávania rómskeho obyvateľstva na Slovensku a v meste Revúca. Návrh riešenia sociálneho začlenenia prostredníctvom vzdelávania, nakoľko mesto Revúca patrí do Banskobystrického kraja, ktorý je počtom Rómov na 3. mieste v rámci Slovenska.