Krize ve firmách zlepšila způsob vzdělávání - Červenková, Alena
Kríza neznamená vždy len prepúšťanie a zhoršenie pracovných podmienok. Veľa HR oddelení v Česku v súvislosti so zhoršenými ekonomickými podmienkami akcelerovalo svoj rozvoj a prijímanie aktuálnych trendov v oblasti riadenia ľudských zdrojov. 6 výziev pre personalistov v období rastu.