Vykazovanie divident a podielov na zisku v prehľade peňažných tokov podľa slovenskej právnej úpravy - Sklenka, Miloš
Zostavenie prehľadu peňažných tokov účtovnej jednotky. Vyplatené dividenty a podiely na zisku. Prijaté dividendy a podiely na zisku.