Kulturní a kreativní průmysly v ČR - Kejhová, Hana
Dáta z projektu Mapovanie kultúrneho a kreatívneho priemyslu (KKP) v Českej republike. Počet subjektov a pracovníkov v odvetviach KKP v roku 2014. Rastúce výdavky na výskum a vývoj. Hlavné ukazovatele vývoja a výskumu vo vybraných odvetviach v r. 2012.