Vplyv ocenenia zníženia hodnoty zásob na finančnú situáciu účtovnej jednotky - Šlosárová, Anna
Analýza vplyvu ocenenia zníženia hodnoty zásob (na príklade tovaru) na finančnú situáciu účtovnej jednotky.