Fenomén kulturních a kreativních průmyslů v Česku - Raabová, Tereza
Projekt Mapovanie kultúrneho a kreatívneho priemyslu v ČR. Terminológia a klasifikácia. Čo sú kultúrne a kreatívne odvetvia. Subjekty a ľudia v odvetviach KKP. Prínos kreatívnej ekonomiky. Znaky kultúrnych odvetví - kreativita a originalita. Rastúce výdavky na výskum a vývoj.