Návrat do práce po materskej dovolenke - úspešný projekt či ilúzia? - Minárik, Peter
Situácie po návrate z materskej/rodičovskej dovolenky a zaradenie sa do pracovného života. Ako sa nestratiť v procese integrácie a zosúlaďovania pracovného a rodinného života. Pohľad zamestnávateľa.