Mezi generací Y narůstá narcismus - Kejhová, Hana
Psychologické výskumy o tom, nakoľko je práca ako hodnota v centre pozornosti mladých. Vysoká ašpirácia verzus pracovná etika mladých. Narcizmus mladých. Dôležitý virtuálny život. Motivácia k úspechu. Noví podnikatelia z radov mileniánov. Narcistická spoločnosť.